Datum: 10.11.2012
 


Článek z www.offroadmaraton.cz

Wings team zvítězil v Ředhošti, KB Systém s poruchou třetí!

Wings team (244) konečně předvedl výkon, na který si v celé sezóně tak brousil zuby. 47 kol na okruhu v Ředhošti je nejen absolutně nejlepší výkon závodu, ale také potvrzení Wings teamu na druhém místě celkového pořadí kategorie nad 2000 ccm.

Kategorii Speciál do 2000 ccm dovedl do cíle KB Systém offroad team (177).

Na startu čtyřhodinového maratonu v Ředhošti stálo celkem 19 aut, vč. KM Racing teamu, Poliš-sport teamu, nebo DTV Radíkovice, kteří se letošní sezony účastnili vesměs sporadicky. Rychlá trať dávala spoustu místa k předjíždění a atraktivním soubojům.

Nejlépe se s ní popasoval zmiňovaný Wings team, kterého stíhal KM Racing team s Jaroslavem Valtrem za volantem a skončil druhý. KB Systém offroad team skončil pro poruchu převodovky půl hodiny před koncem na třetím místě. Ve speciálech do 2000 ccm za KB Systém offroad teamem dorazili druzí Rapi team a třetí Wings team s Vitarou.

Ve speciálech do 1000 ccm zvítězil Bóža team, následovaný Wings teamem a VYPE EMU teamem, který zároveň ovládl kategorii celkově. V kategorii Amatér se na samou špici dostal Kamion servis, který nejen zvítězil v Ředhošti, ale stal se také mistrem kategorie sezony 2012. Na druhém místě dojel WOGO team a třetí Návštěvníci.


Přihlásit se

Created by Bonfire - 2006. Powered by LDU 802